Noticíes

III Fira del Llibre Antic i de Col·leccionisme Joan Serra

Es tracta d’una fira que va néixer l’any 2019 en el marc del projecte ‘Àgora cultural Berga per donar a conèixer una activitat poc coneguda a través de la compra i venda d’obres literàries descatalogades de diverses temàtiques vinculades a la ciutat i la comarca. Diversos llibreters agremiats participaran a la III edició.

Data: 28 de maig del 2022

Lloc: Plaça de Sant Pere. Berga

XVII Saló de Col·leccionisme

Podreu trobar cartells, postals antigues, cromos, revistes, còmics, cinema, fotografia, joguines, naips, accions, loteria, llibres, curiositats i molt més. Diversos llibreters agremiats participaran.

Data: Divendres 20 i dissabte 21 de Maig de 2022

Horari: 09.30h a 14.30h i de 16.30h a 20:30h.

Lloc: Casinet d’Hostafrancs (Barcelona)

El pròxim diumenge dia 15 de maig diversos llibreters agremiats participaran al Mercat del Llibre vell de poesia a la Plaça Verdaguer de Folgueroles. El Mercat del Llibre Vell de Poesia és un espai que aplega llibres, jocs infantils i festa tradicional. Al llarg de tot el matí es concentren, al voltant de l‘Arbre de Maig, els llibreters de
vell, les parades de llibres i les parades de jocs tradicionals. Un passeig entre llibres en el dia més assenyalat de la Festa Verdaguer de Folgueroles. Es durà a terme un Tapís floral al Pedró (Pericas, 1908), on tothom està convidat a dur rams, renovant així la tradicional ofrena floral.

Divendres 13 de maig d’11.00 a 21.00 h i dissabte 14 de maig de 10.00 a 21.00 h

Verger del Museu Frederic Marès

El festival Barcelona Poesia no només vol ser una finestra oberta a la poesia més actual, sinó que també pretén que el públic barceloní pugui recuperar els documents que certifiquen la vida de la poesia d’ahir i d’abans-d’ahir, de manera que, enguany, en un agermanament amb el Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, tindrem dos dies del festival una parada muntada amb una extensa selecció de llibres de poesia descatalogats i introbables a preus assequibles per a tots els melòmans de la lírica, una tria de primeres edicions i curiositats feta expressament pels grans experts d’un sector del llibre que sovint queda oblidat i és fonamental.

Torna la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió al Passeig de Recoletos

Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia de coronavirus, la Fira de Primavera del Llibre Antic i Ocasió de Madrid, la més gran Llibreria de Fons en ple centre de la capital, torna a la seva cita amb els amants de les obres d’art en forma de llibres, gravats, periòdics i publicacions antigues. El divendres 29 d’abril s’inaugura, en el seu tradicional emplaçament del Passeig de Recoletos, la 44a edició, que es prolongarà fins al dilluns 16 de maig, en horari interromput d’11 a 21 hores. Les llibreries agremiades que participen són la Llibreria Litoral, Llibreria Sánchez, Galaxia del Libro, Llibreria Sarda.

¡Aquest dissabte día 23 d’abril celebrem Sant Jordi!

Et recordem que les nostres llibreries agremiades t’esperen durant tota la setmana per celebrar-ho amb tu.

📢 I, el mateix día de #SantJordi, moltes sortiran al carrer les podreu trobar:

⏩ Barcelona a la Súperilla del Passeig de Gràcia.

⏩ Als diferents barris de Barcelona: Ciutat Vella, Sant Antoni, Gràcia, Eixample…

⏩ Premià de Mar

⏩ Canet de Mar

⏩ Sant Celoni

⏩ Badalona

⏩ Tona

Us hi esperem!

Demà dijous s’inaugura la XIIa edició “Feria Internacional del Libro Antiguo”. La podreu visitar fins el 28 de novembre a la Galería de Cristal del Palau de Cibeles. Madrid.

Participaran 5 llibreries antiquàries agremiades al Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya: Llibreria Antiquària Farré (estand 7), Llibreria Rodés (estand 14), Llibreria Antiquària Delstres (estand 15), Llibre Vell (estand 17) i la Llibreria Antiquària Casals (estand 27).

Es posaran a la venda centenars de llibres antics, documents medievals, manuscrits, incunables, gravats, mapes i llibres d’hores des del S. XV al XX.
També trobareu una exposició de revistes satíriques del S. XIX., amb les més importants de la premsa satírica d’aquell convuls segle espanyol.

Més informació: www.ailaasociacion.com